Kasmedewerk(st)er

Parttime

Woon jij in het pittoreske Esch of in de directe omgeving? Heb je schoolgaande kinderen, waar je rekening mee wilt houden, maar wil je ook graag een fijne baan in het groen? Denk dan eens aan de functie van kasmedewerk(st)er bij ons bedrijf. Wij zijn flexibel als het gaat om werktijden en schoolvakanties!

Wat ga je doen?

In onze kas vindt het hele proces van A tot Z plaats: We stekken onze zomerbloeiers en zorgen ervoor dat er weer mooie, nieuwe planten uit voort komen. Je knipt stekken, plaatst ze in een stektray en later in potten. Je zet stokken of rekjes in de potten, waar de planten tegenaan kunnen groeien en zet de planten vast. Indraaien, knippen en opbinden zijn een paar van de werkzaamheden.

Dit komt er bij kijken

  • Stekken van de planten
  • Opbinden van de nieuwe productie
  • Klaarzetten van bestellingen
  • Je werkplek is een zonnige kas met een vrolijk muziekje erbij

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent niet bang van vieze handen
  • Kunt nauwkeurig werken
  • Je bent fit en energiek
  • Je draagt bij aan een fijne werksfeer in ons kleine team

Wat krijg je van ons?

Een marktconform salaris

volgens de CAO Glastuinbouw

Een aangename werksfeer

met Brabantse gezelligheid

Genoeg doorgroeimogelijkheden

die wij ondersteunen

No-nonsense cultuur binnen het bedrijf

door korte lijnen en duidelijke communicatie

Een hecht team om je heen

vol betrokken specialisten

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

inclusief reiskostenvergoeding

Over La Serra

De corebusiness van onze organisatie is vermarkten van boomkwekerijproducten. Het bedrijf is gevestigd in Esch en bestaat uit een containerveld met een breed assortiment bomen, heesters met een buitenlandse oorsprong. De verkoop verloopt via een cash en carry terrein, maar ook door het verkoopteam. De klantengroep bestaat uit groothandelaren, im- en exporteurs, tuincentra en hoveniers. Ook wordt plantgoed geleverd voor verdere afkweek bij de klant. Naast verkoop wordt plantmateriaal ingekocht bij gerenommeerde telers in binnen- en buitenland. Uitgangspunt is: “Oprecht luisteren naar de wensen van de klant en daarop anticiperen”.

Is dit jouw droombaan?

Beschik jij over de groene vingers die wij nodig hebben? Solliciteer dan op deze functie! Stuur je CV en sollicitatiebrief per mail naar Mariëlle Lijten. Wanneer je vragen hebt kan je altijd contact met haar opnemen.

Mariëlle Lijten

Personeelszaken