A specialist in exclusive

trees and plants

Exclusieve bomen en plantenkwekerij in Esch, gemeente Boxtel

La Serra ExclusivePlants

La Serra ExclusivePlants is gevestigd in het Brabantse Esch, gemeente Boxtel, en is een bloeiende handelskwekerij met een rijke historie en een toekomst vol groene mogelijkheden. Met een breed scala aan kuipplanten en hangplanten en exclusieve bomen en heesters in elke prijsklasse zijn wij een gevestigde naam in de groene sector. Onze passie voor planten, kwaliteit en duurzaamheid vormt de basis van ons succes.

Wij zijn altijd in ontwikkeling, vernieuwend en inspirerend. Met een breed en bijzonder assortiment voor elke denkbare toepassing. Dankzij de grondige kennis van de individuele plantensoorten, het kweken van kuip- en hangplanten, het gevarieerde aanbod aan exclusieve bomen en heesters en door deze via de juiste kanalen aan te kopen, kunnen we als geen ander inspelen op trends in de markt die een rol spelen bij het inrichten van landschap, tuinen en openbare ruimtes.

Handelskwekerij voor de professionele markt

La Serra ExclusivePlants is een exclusieve bomen en plantenkwekerij en verkoopt niet direct aan particulieren. Wij bieden complete pakketten in elke prijsklasse aan voor hoveniers, tuincentra, groothandel en andere wederverkopers.

"There’s only one way to choose the best trees: by seeing them for yourself."

Joris Lijten

Founder La Serra