Buitengewoon groene verhalen

Actueel

Hier lees je buitengewoon groene verhalen over de laatste ontwikkelingen en activiteiten van het bedrijf en vind je informatie over open dagen en aangepaste openingstijden.

Openingstijden zon- & feestdagen

Laatste update op 6 mei 2024

Hier kan je zien wanneer wij tijdens bijzondere data en feestdagen geopend of gesloten zijn.

Meebewegen met de markt is onze kracht

Laatste update op 13 februari 2024

'Spaanse en Italiaanse kwekers hebben vaak geen vaste teeltlijn. Het kan voorkomen dat een bepaald product er het jaar erop niet is. La Serra ExclusivePlants kweekt en koopt vraag gestuurd..

Winterbescherming voor uw vorstgevoelige planten

Laatste update op 30 november 2023

Bent u op zoek naar een goede winterbescherming voor uw bomen en planten? La Serra biedt u nu een eenvoudige én goedkope manier om uw planten tegen winterse omstandigheden te..

Ontdek de betovering van meerstammige bomen in de tuin!

Laatste update op 9 november 2023

Van onze relatie Papenhoeve Groenvoorziening uit Geffen ontvingen wij deze foto's, waarop goed te zien in hoe zij onze prachtige solitaire bomen verwerkt hebben in een tuin in Uden. Met..

Pycantha ‘Navaho’ paraplu: De ouderwetse Vuurdoorn in unieke vorm!

Laatste update op 31 oktober 2023

Dat we bij La Serra van bijzondere dingen houden is natuurlijk bekend. We willen je nu kennis laten maken met de Pyracantha 'Navaho' in parapluvorm!

Op zoek naar Wintergroene schoonheid?

Laatste update op 23 oktober 2023

Kijk niet verder dan de wintergroene Pinus! Met zijn prachtige groene naalden, voegt deze boom een vleugje frisheid en kleur toe aan je tuin, zelfs in de koudste maanden van..

Prachtige tuin in Eindhoven!

Laatste update op 24 november 2022

Buro Buitenlust maakte, met behulp van onze producten, deze prachtige tuin in Eindhoven! In het blad The Art of Living, editie november 2022, werd hieraan een mooi artikel gewijd. Graag..