Een bloeiende handelskwekerij

La Serra ExclusivePlants: exclusieve bomen en plantenkwekerij in Esch, gemeente Boxtel

La Serra ExclusivePlants is gevestigd in het Brabantse Esch, gemeente Boxtel, en is een bloeiende handelskwekerij met een rijke historie en een toekomst vol groene mogelijkheden. Met een breed scala aan kuipplanten en hangplanten en exclusieve bomen en heesters in elke prijsklasse zijn wij een gevestigde naam in de groene sector. Onze passie voor planten, kwaliteit en duurzaamheid vormt de basis van ons succes.

Wij zijn altijd in ontwikkeling, vernieuwend en inspirerend. Met een breed en bijzonder assortiment voor elke denkbare toepassing. Dankzij de grondige kennis van de individuele plantensoorten, het kweken van kuip- en hangplanten, het gevarieerde aanbod aan exclusieve bomen en heesters en door deze via de juiste kanalen aan te kopen, kunnen we als geen ander inspelen op trends in de markt die een rol spelen bij het inrichten van landschap, tuinen en openbare ruimtes.

Een compleet assortiment

Joris Lijten is in 1993 gestart met een kuipplantenkwekerij voor het kweken van kuipplanten en hangpotten. Dit is later aangevuld met bijzondere terrasplanten en volwassen mediterrane bomen van soms wel honderd jaar oud, die geïmporteerd worden vanuit heel Zuid-Europa. Denk daarbij onder andere aan (groenblijvende) laanbomen, leibomen, olijfbomen, vijgenbomen, Italiaanse Cipressen, palmen en druivenbomen, zodat een compleet assortiment kan worden geleverd.

La Serra ExclusivePlants levert planten, bomen en heesters met een uniek karakter als het gaat om vorm, maat, kleur en toepassing.

Een goed advies

We adviseren onze relaties graag omtrent de kwaliteit, vorm en maat van de beplanting. En indien gewenst denken wij mee in de plantenkeuze om een groenproject in elke prijsklasse tot een succes te maken. Een gedegen plantenkennis en inzicht in de toepassingsmogelijkheden van die beplanting staan hierbij voorop.

Dankzij onze kennis van individuele plantsoorten en het gevarieerde aanbod aan bomen en heesters  kunnen we als geen ander ingaan op trends in de markt die een rol spelen bij het inrichten van landschap, tuinen en openbare ruimtes. Daardoor maken wij elk groenproject buitengewoon.

"Samen met mijn collega’s zet ik mij elke dag in om de mooiste bomen en planten te selecteren voor onze relaties. Bij La Serra krijg je alle ruimte om te groeien. Het werk is heel divers en de sfeer is vooral no-nonsense, betrokken en met aandacht voor de werknemers."

Aron de Kruijf

Medewerker

Handelskwekerij voor de professionele markt

La Serra ExclusivePlants is een exclusieve bomen en plantenkwekerij en verkoopt niet rechtstreeks aan particulieren. Wij bieden complete pakketten in elke prijsklasse aan voor hoveniers, tuincentra, groothandel en andere wederverkopers.