Grote keuze aan bomen en heesters

La Serra ExclusivePlants: een groot assortiment exclusieve bomen en heesters

Groenprofessionals zoals hoveniers, groothandels, tuincentra en andere wederverkopers vinden bij ons een groot assortiment (solitaire) bomen en heesters. Met diepte in het assortiment bieden we veel keus binnen soorten, zoals bijvoorbeeld grote(re), volwassen bomen. Om kwaliteit te waarborgen keuren en zoeken wij die persoonlijk uit bij kwekers in voornamelijk Italië en Spanje. We hebben altijd een ruime voorraad om uit te kiezen (cash & carry) en krijgen wekelijks nieuwe aanvoer binnen. Zo kunnen we goed inspelen op wensen van klanten die iets speciaals zoeken of snel bomen of heesters nodig hebben.

Het hele jaar door leverbaar

Waar ons assortiment oorspronkelijk vooral bestond uit mediterrane bomen, heesters en kuipplanten, is dat gaandeweg steeds verder uitgebreid met andere soorten. We volgen trends en ontwikkelingen in de markt en spelen daarop in. We zoeken steeds naar mooie producten die het goed doen in het Nederlandse klimaat en waar vraag naar is, zoals bijvoorbeeld groenblijvende (lei)bomen of volwassen bomen en heesters die weinig ‘rommel’ geven in de tuin.

 

Veel van de bomen en heesters verkopen wij in potten en containers, waardoor ze het hele jaar door leverbaar en te planten zijn. Uiteraard vindt je bij ons ook volop (draad)kluiten en producten met blote wortel.

Vraag het en wij leveren het!

Meerdere keren per jaar gaan wij naar boomkwekers in Zuid-Europa waar we zelf bomen keuren en selecteren voor de verkoop. Zo weten we wat er groeit en wat we inkopen. Waardoor we optimaal kunnen inspelen op de wensen van onze relaties.

 

 

In de webshop vind je een totaaloverzicht van onze producten die je daar makkelijk kan bestellen.

Joris Lijten

Eigenaar La Serra ExclusivePlants

Specialisten in de groenbranche

De specialisten van La Serra ExclusivePlants hebben jarenlange ervaring in de groenbranche. Sommigen zijn al in hun jonge jaren begonnen op de kwekerij. Anderen hebben hun eerder opgedane kennis en ervaring in de groensector meegebracht. De medewerkers van La Serra ExclusivePlants zijn stuk voor stuk enthousiaste allround medewerkers die graag een goed advies geven over de exclusieve bomen en heesters.