Bomen en heesters

Groenprofessionals zoals hoveniers, groothandels, tuincentra en andere wederverkopers vinden bij ons een groot assortiment (solitaire) bomen en heesters. Met diepte in het assortiment bieden we veel keus binnen soorten, zoals bijvoorbeeld grote(re), volwassen bomen. Die keuren en zoeken we zelf uit bij kwekers in voornamelijk Italië en Spanje. We hebben altijd een ruime voorraad om uit te kiezen (cash & carry) en krijgen wekelijks nieuwe aanvoer binnen. Zo kunnen we goed inspelen op wensen van klanten die iets speciaals zoeken of snel bomen of heesters nodig hebben.

Waar ons assortiment oorspronkelijk vooral bestond uit mediterrane bomen, heesters en kuipplanten, is dat gaandeweg steeds verder uitgebreid met andere soorten. We volgen trends en ontwikkelingen in de markt en spelen daarop in. We zoeken steeds naar mooie producten die het goed doen in het Nederlandse klimaat en waar vraag naar is, zoals bijvoorbeeld groenblijvende (lei)bomen of bomen en heesters die weinig rommel geven in de tuin.

Veel van onze bomen en heesters verkopen wij in potten en containers, waardoor ze het hele jaar door leverbaar en te planten zijn. Uiteraard vindt u bij ons ook volop (draad) kluiten en producten met blote wortel.

 

Zoekt u een product in een soort of maat die wij niet op voorraad hebben staan? Dan kunt u uw aanvraag bij ons neerleggen en zoeken én vinden wij producten voor u!

Vragen over onze bomen en heesters?

Marcel van Best heeft al jaren ervaring in de groenbranche. Als tiener is hij begonnen met een vakantiebaantje op de kwekerij. Uiteindelijk heeft hij zich in de praktijk opgewerkt tot een all-round medewerker die bij La Serra verantwoordelijk is voor inkoop en verkoop van onze bomen en heesters.

Marcel van Best

Inkoop / verkoop

Terrasplanten

Lees meer

Totaaloplossingen

Lees meer