Inkoop in één hand: overzichtelijk en gemakkelijk

La Serra ExclusivePlants biedt totaaloplossingen

Bij La Serra staat dienstverlening hoog in het vaandel. Omdat we als geen ander de weg weten in de kwekerswereld, kunnen we klanten compleet ontzorgen. En daar maken onze relaties graag gebruik van.

 

Zo bieden we bijvoorbeeld totaaloplossingen aan hoveniers. Op basis van een tuinontwerp gaan wij met onze kennis van de markt aan de slag met hun beplantingslijst. Naast onze eigen inkoop en kweek, betrekken we bomen, heesters en planten van de beste kwekers in Nederland en België. Zo blijft de inkoop voor de klant in één hand en dat is wel zo overzichtelijk en gemakkelijk.

Ook in het buitenland

In het Verenigd Koninkrijk hebben we een klantenkring opgebouwd van onder andere tuincentra en groothandels, die we via wekelijks transport voorzien van (vaste) planten, heesters en bomen uit Nederland en de rest van Europa.

Vragen over onze totaaloplossingen?

Onze duizendpoot Aron de Kruijf is van alle markten thuis! Als geen ander weet hij producten binnen Nederland en België te vinden, aangevuld met onze Zuid Europese producten kan hij altijd van dienst zijn.

 

Wist je trouwens dat je onze producten heel gemakkelijk kunt bestellen via de webshop?

Aron de Kruijf

Inkoop / Verkoop

Benieuwd naar onze services en dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.