Buitengewoon werken bij La Serra

Als medewerker van La Serra ExclusivePlants in het Brabantse Esch, gemeente Boxtel, zet je je iedere dag samen met je collega’s in om de mooiste bomen en planten te selecteren voor onze relaties. Klantgerichtheid en een goede dienstverlening staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Want als het gaat om kwaliteit, efficiëntie en service dan gaan we altijd voor een optimaal resultaat.

Onze organisatie is functioneel ingericht en het werk is divers. We koesteren een no-nonsense cultuur met Brabantse gezelligheid waarin verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en dienstverlening centraal staan. Door het jaar heen verleggen we steeds de focus naar de werkzaamheden die op dat moment nodig zijn en werken we mee met de seizoenen die drukker zijn in het voorjaar en het najaar.

Onze bomen en planten vinden hun weg naar groenprojecten in verschillende landen. Dat doen we met meer dan 20 bevlogen en gezellige collega’s. Bezit jij die eigenschappen ook en ben je op zoek naar een nieuwe baan waarin je alle ruimte krijgt om te groeien? Dan hopen we je binnenkort te mogen verwelkomen in ons buitengewoon enthousiast team!

Wij zoeken vakmensen die willen groeien.

Commercieel Adviseur Bomen en Heesters

Fulltime

Ben jij gepassioneerd door de wereld van bomen en heesters? Heb je een scherp oog voor kwaliteit en een brede kennis van het assortiment? Wil jij een sleutelrol spelen bij La Serra ExclusivePlants? Dan ben jij de adviseur die wij..

Coördinator bedrijfsbureau

Fulltime

Heb jij een passie voor (mediterrane) bomen en heesters en vaste planten? En heb je een scherp oog voor administratieve processen en zit regelen en organiseren in jouw bloed? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Doe een open sollicitatie

Wil jij ook werken in het buitengewoon enthousiast team van groenprofessionals? Bij La Serra ExclusivePlants kunnen we vanwege de groei regelmatig vers bloed gebruiken. Hieronder vind je onze actuele vacature(s). Staat er geen vacature, maar wil je toch bij ons komen werken? Bel ons dan even of stuur een mail.

Mariëlle Lijten

Personeelszaken