Werken bij La Serra

Je past in het team van La Serra als je blij wordt van groen en exclusieve planten. Ons assortiment is niet standaard, maar als je bij ons komt werken leer je daar alles over van je gepassioneerde collega’s.
Bij La Serra doen we het samen. Iedere schakel in ons team van ongeveer 20 medewerkers is belangrijk. We vinden het belangrijk dat jij je gezien en gehoord voelt. Onze organisatie is plat en het werk is divers: door het jaar heen verleggen we steeds de focus naar de werkzaamheden die op dat moment nodig zijn. In piekperiodes zoals het voorjaar vragen we maximale flexibiliteit en inzet. In de winter compenseren we dat weer.

Heb je de ambitie om te leren en door te groeien? Dat kan bij ons. Wil je graag je handen uit de mouwen steken in een hecht team en hou je van Brabantse gezelligheid? Dan is La Serra misschien wel de werkplek die je zoekt.

Wij zoeken vakmensen die willen groeien.

Meewerkend voorman

Fulltime

Dit is echt een rol voor een “multi-tasker”, er is veel variatie in de functie en je krijgt de kans om door te groeien. In deze veelzijdige, zelfstandige en all-round functie ben je verantwoordelijk voor het gehele buitenterrein.

Medewerker Boomkwekerij

Fulltime

Ben je een echt buitenmens en houd je van veel variatie in je werkzaamheden? Lees dan eens even verder voor de inhoud van deze vacature! La Serra is een Handelskwekerij. Wij kweken zelf geen bomen of heesters, maar verkopen ze..

Kasmedewerk(st)er

Parttime

Woon jij in het pittoreske Esch of in de directe omgeving? Heb je schoolgaande kinderen, waar je rekening mee wilt houden, maar wil je ook graag een fijne baan in het groen? Denk dan eens aan de functie van kasmedewerk(st)er..

Open sollicitatie

Is er op dit moment geen (geschikte) vacature voor jou? Een open sollicitatie sturen mag altijd. Heb je de juiste drive om bij La Serra te werken, aarzel dan niet om contact op te nemen, want we gaan graag met je in gesprek.

Mail of bel Mariëlle Lijten.

Mariëlle Lijten

Personeelszaken