Terrasplanten

In onze eigen kas kweken we met veel zorg kuip- en terrasplanten en bloeiende hangplanten. Daarmee is het allemaal ooit begonnen voor La Serra. We kiezen bewust voor de kweek van bijzondere soorten en maten, zodat we onze klanten een onderscheidend assortiment kunnen bieden.

In het voorjaar hanteren we extra ruime openingstijden omdat de verkoop dan zijn piek beleeft. We staan in die periode ook ’s avonds en op zondagen klaar voor onze klanten – veelal hoveniers, tuincentra en andere wederverkopers. Actuele (extra) openingstijden worden vermeld op de website.

Het assortiment uit eigen kweek vullen we in het voorjaar aan met kuip- en terrasplanten en kruiden uit Zuid-Europa. Denk bijvoorbeeld aan veder- en waaierpalmen, citrusplanten en olijfbomen van klein en subtiel tot groot en karaktervol. Kruiden zoals lavendel en Marokkaanse munt hebben wij al vroeg in het seizoen als mooie, volle planten dankzij directe import uit Italië.

Vragen over onze exclusieve planten?

Wanneer Joris Lijten niet op pad is om planten in te kopen, helpt hij u graag met uw aanvragen. Zoekt u iets bijzonders? Mailt u dan gerust en we helpen u graag verder.

Weet u trouwens dat u onze producten heel gemakkelijk kunt bestellen via onze webshop?

Joris Lijten

Inkoop / Verkoop

Totaaloplossingen

Lees meer

Bomen en heesters

Lees meer